Maxbet i 1. div og tips i NHL

Vi fortsetter helgen med oddstips i hockey. Vår hockey-tipser, Espen Hanssen, har funnet et maxbet (maksimal innsats på spillet) i norsk 1. divisjon, og ett spill i NHL i natt.

norgesspill 100600

Narvik – Tønsberg – 16:00

Narvik er sammen med Comet store favoritter til å ta seg til kvalik fra 1. divisjon. På hjemmebane er Narvik meget bra og har raket opp med mange seire. Grunnet lang reisevei spiller alltid Narvik to kamper i helgene, til forskjell fra de andre lagene som spiller onsdag og lørdag. Dette har Narvik dratt svært godt nytte av de siste årene, og spesielt i lørdagskampene.

Det er ikke veldig stor økonomi i norsk 1. divisjon, og det tvinger lagene til å reise på morgenkvisten på lørdagen. Dette gjør da at lagene fra østlandet må belage seg på 1.5 times flytur i tillegg til en times busstur fra flyplassen og inn til Narvik. Det er allerede tøft å møte Narvik på borteis, men når man tar med den dårlige oppladningen i tillegg så blir det ekstremt vanskelig å få med seg noe her.

Narvik har vunnet hele 18 av de siste 22 ligakampene i egen hall, og har også en suveren målforskjell med 116 scorede mål mot 52 innslupne. Denne helgen møter de Tønsberg Vikings i to oppgjør i Nordkraft Arena.

Tønsberg har ikke vært særlig imponerende på borteis, og har kun vunnet mot de to bunnlagene Furuset og Storhamar II. Ellers har de gåttt på solide tap mot antatt svakere motstand enn Narvik. Dette skal Narvik vinne ganske enkelt og jeg synes ett MAXBET på 10 units kan forsvares her! Lykke til alle som er med!

Spilltips: Narvik til å vinne – 1.72 med 10 units (1xbet)


 

Oddstips: Nations League i kveld

NHL

Ottawa Senators v Pittsburgh Penguins – 01:00

Pittsburgh har hatt en overraskende svak start på sesongen og befinner seg helt sist i Eastern Conference. Jeg har sett en del kamper av dem denne sesongen og de har variert voldsomt. De har til tider vært direkte svake, men har også levert gode kamper og hatt en del utur.  De har dog vært bedre på borteis enn hjemme i egen hall denne sesongen og har tatt flest poeng på fremmed is.

Ottawa Senators er inne i en gjenoppbyggings-periode, der de har tradet bort deres største stjerne for draft picks og talenter. De kommer nå til å ha ett par sesonger der de blir litt kasteball i en del kamper, men kommer til å komme sterkt tilbake igjen om noen sesonger.

Pittsburgh mangler sin største stjerne Sidney Crosby til kveldens oppgjør. Han er ute med en ‘Upper body’-skade som han pådro seg i bortemøte med New Jersey Devils for fire dager siden. Dette betyr at deres nest største stjerne må ta tak. Malkin har 7 mål og 16 assists som gir han 23 poeng på de første 17 kampene.

I møte med Tampa Bay Lightning for to dager siden hadde Malkin 2 assists og 4 skudd på mål i Crosbys skadefravær. Også Phil Kessel må stå frem uten Crosby i lagoppstillingen. Spesielt i Power Play må han ta mer ansvar. Kessel er en av de beste skarpskytterne i ligaen, og er glad i å få pucken på mål. Siste 10 kamper har han 3, 2, 4, 5, 2, 6, 3, 3, 2 og 5 skudd på mål. Med andre ord så går han over denne linjen i syv av de ti siste kampene.

Spilltips: Malkin over 2.5 skudd på mål – 1.65 med 7 units
Kessel over 2.5 skudd på mål –  1.65 med 7 units


 

Skrevet av Espen Hanssen

Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net