Oddstips i Fotball-Europa

Nå er endelig klubbfotballen tilbake, og vår tipser, Mats Indset, har skrevet oddstips for helgens kamper i to av de store ligaene i Europa.

velkomstbonus 100 600 rød

Wolfsburg v RB Leipzig -Lørdag 15:30

Wolfsburg åpnet sesongen brukbart med 2-3-1 på sine seks første kamper. De neste fem har derimot gitt dårligere poengfangst med én seier og fire tap. Før landslagspausen tapte de borte mot Hannover 96. På hjemmebane er fasiten så langt 1-2-3 med 2 innslupne mål i snitt per kamp.

RB Leipzig er ubeseiret på sine ti siste kamper i Bundesliga. Sesongens eneste tap kom i serieåpningen borte mot Borussia Dortmund. Har brukt troppen godt ettersom at de deltar i Europa League, og har en god mulighet til å gå videre fra gruppa uten at det skal forstyrre innsatsen i ligaen. Ligger på 3. plass i ligaen med 5 poeng opp til Borussia Dortmund. Timo Werner er i form om dagen, og er lagets toppscorer med 6 mål så langt.

Riktig at RB Leipzig er favoritter i denne kampen og det er godt betalt med over 2 i odds i denne kampen. Jeg velger å sikre meg litt og spiller RB Leipzig –0.25 (Asiatisk handicap).

Spilltips: RB Leipzig -0.25 (Asian) – 1.86 (SBOBet)

6/10 units

 

Everton v Cardiff – Lørdag 16:00

Everton har kommet inn i en god flyt de siste kampene. Etter kun én seier på de seks første kampene ble det fire seire på de seks neste kampene. Sist fikk de et godt resultat med 0-0 borte mot Chelsea. Står med 19 poeng så langt og med seier her er de så absolutt med og kjemper om de øvre plassene.

Richarlison har vært omskolert til spiss de siste kampene og er lagets toppscorer med 6 nettkjenninger. Gylfi Sigurðsson er også i fin form med 5 mål så langt. Gylfi måtte stå over landslagssamlingen med Island på grunn av en ankelskade og er sammen med Andre Gomes usikker til denne kampen.

Cardiff fikk en opptur med seier hjemme mot Brighton før pausen. Her spilte de dog med en mann mer i over en omgang. Har sanket 8 poeng så langt og det er ingen krise enda siden de har mange lag over seg med like mange eller noen få poeng mer. Borteformen har dog vært krise så langt, 0-1-4 viser den. Så skal det sies at de har møtt Liverpool, Tottenham og Chelsea i de tre forrige bortekampene sine.

I mine øyne er Everton et mye sterkere lag enn Cardiff. De har kommet inn i flytsonen og klarer de å bryte ned et Cardiff som kommer for å forsvare seg kan de fort score 3-4 mål her. Everton er litt svekket om Gylfi Sigurðsson ikke er med her, men Everton skal uansett være gode nok.

Spilltips: Everton -1 (Asian) – 1.73 (SBOBet)

6/10 units

 

Bournemouth v Arsenal – Søndag 14:30

Bournemouth henger med i kampen om plassene på øvre halvdel så langt denne sesongen. Har levert veldig godt i mange kamper så langt, men har fortsatt til gode å møte fire av de fem lagene foran seg på tabellen. Det er som regel mål involvert i kampene Bournemouth spiller, og på hjemmebane er snittet så langt denne sesongen 3 mål per kamp. Callum Wilson har vært i fin form så langt med 6 mål og fikk også med seg et mål i landslagsdebuten mot USA i forrige uke. Det er enda uklart om Joshua King blir klar til denne kampen.

Arsenal har hatt to sesonger nå der de har gått glipp av spill i Champions League, men under Unai Emery har de vist at de for alvor er med denne sesongen. Står med 7-3-2 så langt på en 5. plass 3 poeng bak Tottenham. Har en del skadebekymringer før dette oppgjøret. Welbeck pådro seg en forferdelig skade mot Sporting og er nok ute lenge. Lacazette, Aubameyang, Lichtsteiner og Monreal er alle tvilsomme.

Til tross for usikkerhet i frontleddet hos Arsenal må vi prøve oss på mål i denne kampen. Hjemmekampene til Bournemouth har et snitt på 3 mål per kamp, og bortekampene til Arsenal så langt denne sesongen har sett 4.6 mål i snitt. Bare én av de ti siste kampene til Bournemouth har gått under 3 mål. For Arsenal sin del har bare én av syv bortekamper gått under 3 mål. De fire siste oppgjørene mellom disse lagene har også inneholdt minst 3 mål.

Spilltips: Over 3.0 mål (Asian) – 1.79 (Pinnacle)

6/10 units

 

Mönchengladbach – Hannover – Søndag 18:00

Gladbach har virkelig fyrt på alle sylindre denne sesongen og står med 7-2-2 så langt. Det medfører at laget ligger på en fin 2. plass i Bundesliga, fire poeng bak Borussia Dortmund. Laget har vunnet alle fem hjemmekampene i serien og scorer i snitt 2.8 mål pr hjemmekamp. Mye takket være nyervervelsen Alassane Pléa (8 mål) og Thorgan Hazard (7 mål).

Hannovers bortestatistikk er dyster lesning. Siden opprykket før forrige sesong har laget vunnet to kamper på bortebane. Står nå med 18 strake uten seier borte. 0-2-4 er fasiten så langt denne sesongen. Ligger på kvalikplass med 9 poeng nå, men det er fortsatt jevnt i bunn.

Ingen overraskelse at vi må komme oss på hjemmelaget her. Gladbach burde ha få problemer med å komme seg forbi Hannover og score noen mål.

Helgens tyngste spill blir derfor 8 units på Borussia Mönchengladbach.

Spilltips: Mönchengladbach -1 (Asian) – 1.77 (SBOBet)

8/10 units

Skrevet av Mats Indset

Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net