Hockeytips for helgen

Medicine Hat Tigers Vs Prince Albert Raiders – Lørdag 03:30

Vi starter i Canada WHL der serielederne Prince Albert Raiders gjester Medicine Hat Tigers. Prince Albert var ett lag jeg luket ut tidlig i sesongen som klare favoritter til å stikke av med både ligamesterskapet og sluttspill seier. De har også overgått seg selv og innfridd til de grader. Etter 22 spilte kamper har de vunnet 21 og kun tapt 1 kamp så langt. De har også en vanvittig målforskjell i ryggen med hele 107 scorede mål og kun 36 innslupne.

Medicine Hat Tigers er helt helt OK hockey lag som befinner seg på 8 plass på tabellen.  Laget står med 10 seire og 14 tap på sine første 24 kamper denne sesongen. Det har også en negativ målforskjell med 70 scorede mål og 83 innslupne. Tigrene vil nok være med å kjempe om en sluttspillsplass men det er også der de hører hjemme.

Det flyter enormt bra for Prince Albert om dagen, og jeg har vanskeligheter med å se at Hatte Tigrene er laget som skal sette en stopper for den.

Spilltips: Prince Albert Raider -1.5 (Asian) – 1.86 (Norgesspill) 7/10 units


velkomstbonus 100 600 rød
Narvik v Gjøvik – Lørdag 16:00

Vi hadde inne Maxbet på Narvik seier sist lørdag som satt rett i kassen til 1.73 i odds. De spiller denne helgen ny hjemmekamp, og vi finner mange likhetstrekk til spillet vi hadde for en uke siden.
Denne gangen er det overraskelses laget Gjøvik som tar turen nordover.
Begge lag står med 33poeng på tabellen, men Narvik har to kamper mindre spilt enn Gjøvik.

Narvik er som kjent meget gode på hjemmebane og drar en enorm fordel at bortelagene må ut på en lang reise med både fly og buss. Den dårlige økonomien i norsk hockey gjør at lagene ikke har råd til å bo 3 netter på hotell i Narvik og dermed må legge reisen til morgenkvisten på lørdagen.
Det er langt fra en optimal oppladning til kamp, og dette har Narvik utnyttet med å knuse så å si all motstand på egen hjemmebane.

Gjøvik har vært bra mot de antatt svakere lagene, men har også tatt en del poeng mot de jevngode lagene. Nå derimot venter en helt annen utfordring når de skal møte Narvik for første gang denne sesongen.
Narvik er i utgangspunktet flere hakk bedre enn Gjøvik, og når man i tillegg har hjemmebanefordel så er dette en kamp som Narvik bør og skal vinne.

Spilltips: Narvik Eagles -1.5 (Asian) – 1.87 (1xBet) 8/10 units


Comet Halden Vs Storhamar II – Lørdag 16:00

Comet er ett lag som banker forsiktig på døren til Get Ligaen, og har ett klart mål om å spille kvalik denne sesongen. De møter nå Storhamar II som egentlig ikke har noe som helst i denne divisjonen å gjøre.
Storhamar II har tapt samtlige 12 kamper denne sesongen og kommer til å ta stake veien ned i 2divisjon igjen. Dette er en kamp Comet kommer til å gjøre akkurat som de vil og kan fort vinne med 10 mål om de legger litt i det.
De har sovnet på jobb hos spillselskapene så her er det bare å komme seg på jobb å hente linjene de har lagt.

Spilltips: Comet -3.5 (Asian) – 1.87 (1xBet) 9/10 units


Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net