Oddstips til Champions League og Europa League

Ny runde med europeisk cup etter tre lange uker siden forrige runde. Det er kjekt, og vi har oddstips til både Champions League og Europa League.

velkomstbonus 100 600 rød

Champions League-dobbel – Tirsdag 21:00

Hoffenheim har sett over 2.5 mål i 11 av sine siste 12 kamper. Alle kampene i CL denne sesongen har også gått over 2.5 mål. I serien snitter Shakhtar 2.82 mål pr kamp og i CL har 9/10 siste gått over 2.5. Begge lag trenger sårt en seier her.

Juventus er videre til utslagsrundene med seier her, og kommer til å slå tilbake etter å ha tapt mot Manchester United på dramatisk vis i forrige runde. Valencia har ikke tapt mange kamper denne sesongen, men skal være noen hakk for små mot et motivert Juventus.

Spilltips:

Hoffenheim – Shakhtar: Over 2.5 mål @ 1.40

Juventus – Valencia: Juventus til å vinne @ 1.39

Dobbel i Champions League – 1.98 (NorgesSpill) 4/10 units


 

Tottenham v Inter – Onsdag 21:00

Tottenham er i fin form og har vunnet sine fem siste kamper. Sist en imponerende 3-1-seier over Chelsea på Wembley. De må vinne denne kampen for å fortsatt ha et håp om å gå videre til neste runde. På skadelisten finner vi Sánchez og Dembélé mens Trippier og Rose antageligvis ikke rekker kampen. Hugo Lloris er tilbake etter suspensjon.

Inter gikk på et stygt tapt mot Atalanta før landslagspausen. Slo tilbake med 3-0 hjemme mot Frosinone i helga. Unngår de tap i denne kampen er man så godt som sikret spill i utslagsrundene. Sime Vrsaljko mister denne kampen.

Med Mauro Icardi i spissen er jeg ganske sikker på at Inter scorer på Wembley. Tottenham har vist fin form den siste tiden og må vinne denne kampen. Dette blir et interessant og intensivt oppgjør!

Spilltips: Over 2.5 mål + begge lag scorer – 2.00 (NorgesSpill) 6/10 units


 

Europa League

 

Rosenborg v Celtic – Torsdag 18:55

Disse to lagene møtes for sjette gang på litt over ett år. På de fem forrige møtene har Celtic stukket av med seieren tre ganger og to ganger har lagene spilt 0-0.

Rosenborg avsluttet sesongen med et noe uinspirert 1-1-resultat hjemme mot Bodø/Glimt. ‘Troillan’ har kvernet ut resultater i hjemlig serie uten å imponere i hele høst. Det har derimot ikke vært nok ute i Europa hvor de har tapt alle kampene i gruppespillet og står med –9 i målforskjell. Det er nok mange årsaker til at RBK ikke har prestert i EL, men først og fremst så er nivåforskjellen alt for stor for de spillerne som ikler seg den sorte og hvite drakten.

d8ba9f6d-ab43-45db-be7b-d79686fd197e.jpg

Ingen overraskelse er det at Celtic topper den hjemlige serien, men i år er det flere lag som vil gi de kamp. Etter 13 spilte kamper ligger Rangers bare to poeng bak. I EL har man to seire og to tap, og har fortsatt mulighet til å gå videre fra gruppa. Men da må Rosenborg beseires på Lerkendal.

Om man skal se på prestasjonene til RBK den siste tiden, da særlig i EL, og at man har en cupfinale mot Strømsgodset søndag formiddag, så er det ikke mye som peker mot hjemmeseier.

Spilltips: Celtic til å vinne – 1.52 (Norgesspill) 7/10 units


 

Skrevet av Mats Indset

Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net