Oddstips til Premier League (runde 14)

Ny runde med kortspill i Premier League fra vår kort-ekspert. Tre kamper og mangfoldige spill denne helgen.

velkomstbonus 100 600 rød

Newcastle v West Ham – Lørdag 16.00

Et hjemmelag som har begynt å finne formen tar imot West ham på St. James Park. Newcastle står med tre strake seire, og ting begynner å se lysere ut for Benitez sitt mannskap. West ham sliter litt mer om dagen og har bare én seier på de siste seks kampene i serien. De har bare scoret seks mål på bortebane denne sesongen, men ser man på stats som xG ( expected goals), så kunne dette tallet vært høyere. Forrige runde mot Manchester City var det helt utrolig at de ikke klarte å få ballen i mål. Jeg tror derfor at sjansene er store for at de minst får seg ett mål mot Newcastle. Kombinert med et hjemmelag i dytten, er begge lag scorer et fint spill.

Spilltips: Begge lag scorer – 1.90 (Bet365) 6/10 units

 

Leicester v Watford – Lørdag 16.00

Harry Maguire sliter med et kne, så sjansene er store for at stopperparet til hjemmelaget blir Evans og Morgan. Evans-kort ble spilt forrige helg uten hell, men vi gir oss ikke så lett. Morgan fikk bare tre kort den sesongen Leicester vant serien, og lite kort sesongene etter. Denne sesongen har han fått dobbelt gult to ganger allerede etter kun ni kamper, og ser ut til å slite mer med å henge med enn han gjorde tidligere.

Forrige uke ble spillet på Albrighton til å gi assist veldig ødelagt av et tidlig rødt kort til Maddison. Ser ingen grunn til å ikke prøve på nytt når han snitter målgivende hvert 407. minutt i seriespill for Leicester.

Spilltips: Jonny Evans kort – 8.00 (Bet365) 2/10 units

Spilltips: Wes Morgan – 8.00 (Bet365) 2/10 units

Spilltips: Marc Albrighton over 0.5 assist – 8.00 (LeoVegas) 3/10 units

 

Southampton v Manchester United – 18.30 – Lørdag

Siste kamp i PL denne lørdagen avsluttes med to lag som har skuffet så langt i sesongen. Hjemmelaget ligger på en skuffende 18. plass mens bortelaget ligger på 7. plass. Matic har vært fast inventar på bortelaget, selv om han ikke har hengt med for en krone. Han har printet kort denne sesongen både får klubb og landslag.

Luke Shaw har slitt mye med spilletid tidligere under Mourinho, men har denne sesongen blitt det klare førstevalget på venstreback. Han har plukket opp fem kort i serien på kun 11 kamper, og er ikke redd for å ta et gult kort for å stoppe kontringene til hjemmelaget etter han akkuar har sonet for karantene.

Spilltips: Nemanja Matic kort – 5.00 (Bet365) 3/10units

Spilltips: Luke Shaw kort – 7.00 (LeoVegas) 4/10 units

 

Skrevet av Andreas Svendsen

Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net