Midtuketips til Premier League

Det er duket for midtuke-runde i Premier League, og jeg har funnet noen fine spill i to av kampene som spilles tirsdag 4. desember. Noen spennende oppgjør og en god blanding av kortspill og spiller -spesialer gjør at vi har en underholdende runde i møte.

velkomstbonus 100 600 rød

Brighton v Crystal Palace – Tirsdag, 20.45

Knockaert hadde bare én målgivende forrige sesong, men står allerede med fire denne sesongen på bare ti kamper fra start og to som innbytter. Tomkins har plukket opp 11 kort de siste to sesongene på bare 39 kamper, og kan fort få seg et kort i dagens oppgjør.

Glenn Murray har vært i slaget denne sesongen og funnet nettmaskene hele syv ganger. Han har scoret i fem av seks hjemmekamper denne sesongen, og det var bare hjemme mot Tottenham han gikk målløs av banen. Et innlegg fra Knockaert som treffer pannebrasken til Murray og ender i mål er fort for mye å be om, men ikke umulig.

Spilltips: Anthony Knockaert målgivende – 8.00 (Leovegas) 3/10 units

Spilltips: James Tomkins kort – 5.50 (Betfair) 3/10 units

Spilltips: Glenn Murray til å score – 3.00 (Coolbet) 4/10 units


 

West Ham v Cardiff – Torsdag, 20.45

I denne kampen har jeg funnet to spill på en kvikk brasilianer ved navnet Felipe Anderson. Etter en litt treg start i sin nye klubb har han begynt å finne seg til rette og står med fire mål og ni skudd på de siste fire kampene.

Cardiff slipper til mange sjanser, og skal får det tøft borte mot West Ham. Brasilianeren er heller ikke redd for å ta en gult kort om det må til, og står denne sesongen med tre gule på 14 kamper. 8.00 i odds er i det høyeste laget, og får seg en liten innsats. Bet365 tilbyr 6.50 noe som virker mer riktig, mens Coolbet er helt nede på 4.5 noe som overhodet ikke er spillbart.

Spilltips: Felipe Anderson over 1.5 skudd – 1.83 (Norgesspill) 7/10 units

Spilltips: Felipe Anderson til å få kort – 8.00 (Leovegas) 2/10 units


 

Bournemouth v Huddersfield tirsdag – 20:45

Etter en god start på sesongen, har dagens hjemmelag tapt sine fire siste kamper. Huddersfield ble redusert til ti menn etter et noe billig rødt kort forrige runde mot Brighton og tapte til slutt kampen.

Det har endt med over 2.5 mål i ni av de ti siste kampene til Bournemouth. De siste seks gangene disse lagene har møttes har det endt med over 2,5 mål i fem av møtene i alle konkurranser.

Et hjemmelag som har litt å bevise etter fire strake tap og et revansjelystent bortelag gjør at jeg har tro på mål i denne kampen.

Spilltips: Over 2.5 mål – 2.01 (Coolbet) 6/10 units


Skrevet av Andreas Svendsen

Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net