Odds-spesial (07-12-18)

I helg får vi en rekke fine kamper i flere av de største ligaene. Vår tipser, Mats, har funnet spill i fire av disse.

Skrevet av Mats Indset

velkomstbonus 100 600 rød

Chelsea v Manchester City – Lørdag 18:30

Chelsea har produsert gode resultater på løpende bånd denne sesongen. Helt frem til 24. november var de ubeseiret i alle turneringer. Da ble det tap borte mot Tottenham. Nå i midtuken gikk de på en ny smell da Wolverhampton snudde 0-1 til 2-1.

Ligger på 4. plass, men er ti poeng bak lørdagens motstander. Burde ta en seier her for å kunne være med å kjempe om tittelen videre. Maurizio Sarri rår over et så godt som skadefritt mannskap til denne kampen. Pedro, Giroud, Jorginho og Luiz spilte ikke fra start mot Wolves og kan fort starte denne kampen.

Manchester City-maskineriet maler på! Et lag som scorer tre mål i snitt hver kamp og nesten ikke slipper inn mål. I midtuken kjørte de over Watford helt til de mistet initiativet og fikk et baklengs på slutten, det holdt likevel til seier selv om de så preget ut de siste ti minuttene. Hvilte noen spillere i den kampen, men til denne kampen kommer garantert blant andre Sterling og Laporte tilbake til startoppstillingen. Liten bekymring i at Aguero er borte nå som Gabriel Jesus virker iskald foran mål.

Så fenomenale som City har vært denne sesongen, og det faktum at Chelsea har fått noen problemer i det siste, må man spille borteseier når oddsen nærmer seg 2-tallet. City slo Chelsea 2-0 i Community Shield før sesongen og vant dette oppgjøret 1-0 forrige sesong.

Spilltips: Manchester City – 1.90 (NorgesSpill) 7/10 units


 

Vi deler ut FIFA 19 i vår julekalender denne helgen. Besøk vår Twitter-konto for å delta

 

Lazio v Sampdoria – lørdag 20:30

Lazio har nå fire kamper uten seier. Tre strake 1-1-kamper mot henholdsvis Sassuolo, Milan og Chievo pluss et tap mot Apollon i Europa League. Ligger på 5. plass i Serie A og er godt innblandet i kampen om Europa. Kantspiller Marusic er ute til denne kampen.

Sampdoria har vært ganske så ujevne denne sesongen. Fem seire, fire uavgjort og fem tap så langt. Det er dog tett om plassen på øvre halvdel og ligger bare fem poeng bak lørdagens motstander. Sampdoria hadde en god sesong i fjor og har absolutt en mulighet til å kjempe om en plass i Europa til høsten.

Lazio er klar favoritt i markedet, og det er greit selv om de kanskje er litt for store favoritter. Jeg forventer at de scorer her, og mener samtidig at Sampdoria helt klart skal klare å finne veien til nettmaskene. I fem av de seks siste kampene for Lazio har begge lagene skåret mål. For Sampdoria sin del har begge lagene gjort mål i de seks siste kampene.

Spilltips: Begge lag skårer – 1.86 (Norgesspill) 6/10 units


 

Huesca v Real Madrid – søndag 16:15

Det går ikke helt veien for Huesca. Etter serieåpningen, som de vant mot Eibar, har laget nå spilt 14 kamper uten å notere seg for en eneste seier. Har dog spilt uavgjort i tre av de fire siste på hjemmebane, men har fortsatt til gode å møte et storlag her.

Real Madrid står nå med åtte seire på de ti siste kampene, og sesongen har blitt bedre etter en katastrofal periode i oktober der de gikk fem kamper uten seier. Forrige bortekamp i serien endte med et overraskende 3-0 tap for Eibar.

Real Madrid har fått opp dampen, og med bare fem poeng opp til serieleder Barcelona lever sesongen enda for hovedstadslaget. Mot bunnlaget Huesca har man ikke råd til å rote seg bort og jeg tror her at de tar en komfortabel seier.

Spilltips: Real Madrid (HT/FT) – 1.76 (Norgesspill) 7/10 units


 

Mönchengladbach v Stuttgart – søndag 18:00

Gladbach gikk på et tap borte mot RB Leipzig forrige helg. Tapte dermed terreng til serieleder Dortmund. På hjemmebane er de fryktelig sterke. Seks strake hjemmeseire for Gladbach denne sesongen. I fem av de kampene har de vunnet med to mål eller mer.

Stuttgart står med begge beina plantet i nedrykksstriden. Ligger på 16. plass med to poeng ned til sisteplassen. Fikk seg en etterlengtet seier hjemme mot Augsburg forrige helg. På bortebane har de tapt fire av de fem siste. Alle med to mål eller mer.

Gladbach står med tre mål i snitt på hjemmebane så langt denne sesongen, og den trenden tror jeg de fortsetter mot Stuttgart. Oddsen som tilbys for hjemmeseier og mål i kampen frister lite, men fristes av et handikap her som Gladbach på en normal dag skal dekke på hjemmebane.

Spilltips: Borussia Mönchengladbach -1.5 – 2.25 (Norgesspill) 5/10 units


 

Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net