Oddstips til helgens hockey

Her er helgens oddstips i ishockey, og vi besøker både den franske ligaen og norsk første divisjon.

Skrevet av Espen Hanssen

velkomstbonus 100 600 rød

Mulhouse v Rouen – Fredag, 20:00

Fransk Ligue Magnus

I den franske ligaen er det to lag som skiller seg klart fra resten. Rouen og Grenoble har dominert ligaen de siste sesongene, og denne sesongen er intet unntak. Serieleder Rouen har vunnet 22 av 23 kamper denne sesongen og står med 63 poeng. De har også en solid målforskjell 99-40. Laget er i god form og står nå med fem strake seire i ligaen. Sist vant de 4-2 hjemme mot Grenoble

Mulhouse ligger nede på en 10. plass av totalt 12 lag og har vunnet syv av 24 kamper. De er det laget som slipper inn flest mål med hele 97 baklengs. Framover har de scoret 59 mål. Formmessig har de vunnet to av de siste fem. En av seirene kom mot bunnlaget Anglet, mens de overraskende nok vant borte mot Angers sist. Nå møter de et lag av et helt annet kaliber og dette kan fort bli veldig stygt for Mulhouse.

Spill i kampen blir Rouen -2.5 asian. Dette har de løst i 13 av de 22 seirene denne sesongen, og nå møter de ett av de dårligste lagene i ligaen så bør dette absolutt være innen rekkevidden til en meget pen odds.

Spilltips: Rouen -1.5 (Asiatisk) – 1.60 (Norgesspill) 7/10 units

Spillforslag: Rouen -2.5 (Asiatisk) – 2.25 (BetVictor) 7/10 units


Les mer: Helgens oddstips i fotball-europa

 

Narvik v Kongsvinger – Lørdag 16:00

Norsk 1. divisjon

Denne helgen er det Kongsvinger som tar turen nordover til Narvik for to tøffe matcher mot Narvik Eagles. Mange regnet nok med at Kongsvinger skulle være med i toppen av tabellen etter nedrykket fra Get-ligaen forrige sesong, men laget har skuffet enormt. Sist onsdag måtte de ha straffeslag for å sikre seieren mot Storhamar II som egentlig ikke har noe i 1 divisjon å gjøre.

Narvik har jeg snakket en del om i tidligere oddstips. Laget som jakter opprykk til Get-ligaen har fortsatt å dominere på egen is. Det er en fantastisk ramme rundt kampene til Narvik der de har hele byen med seg i ryggen. Nordkraft Arena fylles opp kamp etter kamp og spillerne på isen leverer som bare det.

Kampen som går lørdag er en kamp Narvik bør ta seg av ganske greit da det er Kongsvinger som skal ut på 2.5 time med fly og 2 timer i buss som opplading til kampen. Verken beina eller hodet pleier å være 100 % tilstede for bortelagene i disse kampene, og når man da møter ett opprykksjagende Narvik-lag så har bortelagene fått det virkelig tøft.

Spilltips: Narvik  -1.5 (Asiatisk) – 1.70 (1xbet) 8/10 units


Comet v Hasle Løren – Lørdag, 16:00

Norsk 1. divisjon

Serieleder Comet har funnet tilbake til vinnersporet og har nå raket opp 6 strake seire. På egen is har laget vært meget bra og står med 7-0-1-1 etter 9 spilte kamper. Også en solid målforskjell med 51 scorede og 21 innslupne mål.

Hasle Løren er ett lag som befinner seg midt på tabellen. Senest onsdag denne uken klarte de å rote  bort en klart vunnet 6-3 ledelse med 1.30 igjen på klokken og tapte til slutt 7-6 for Gjøvik etter spilleforlengelse. Nå møter de enda tøffere motstand i Comet, og her vil de få det tøft.

Comet er på jakt etter tittelen i 1 divisjon, mens Hasle Løren ikke har noe som helst å spille for. Dette er en kamp Comet bør og skal vinne ganske greit.

Spilltips: Comet -1.5 (Asiatisk) – 1.87 (1xbet) 8/10 units


Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net