Oddstips til Champions League (runde 6)

Før de siste kampene i gruppespillet er mye avgjort i Champions League. Dette gjør det noe vanskelig å forutse hvor mye lagene vil legge i sine oppgjør. Jeg velger å involvere meg i kamper der minst ett lag fortsatt har noe å spille for.

Skrevet av Mats Indset

cl 200 kr gratisspill
Registrer deg, få en fin velkomstbonus og skaff deg 200 kr gratisspill hos Norgesspill!

Barcelona v Tottenham – tirsdag 21:00

Barcelona har sikret gruppeseieren og kan gå til denne kampen med lave skuldre. Sergi Roberto, Rafinha, Malcom og Umtiti er ute med skader, og vi skal ikke se bort fra at det blir en del utskiftninger og at spillere som Cillessen og Vermaelen fort får en sjanse her. Kanskje hviles Messi også?

Tottenham innehar 2. plassen i gruppa, men om Inter slår PSV må Tottenham beseire Barcelona. Ingen lett oppgave selv om Barcelona hviler noen spillere og går til denne kampen uten å måtte vinne. Det som gjør oppgaven verre er at Spurs har en del spillere på skadelista. Aurier, Trippier, Lamela og Wanyama er usikre til denne, og Foyth, Sánchez og Dembélé er ute. Eriksen og Kane spilte minimalt i helgens oppgjør mot Leicester så de skal være uthvilte til denne.

Oppgjøret på Wembley tidligere i høst endte med 4-2 til Barcelona etter Messi-show. Det er usikkert i hvor stor grad han blir involvert her all den tid Barcelona ikke trenger en seier her. Uansett tror jeg dette blir målrikt. Tottenham må fort vinne denne, og Barcelona skal ha såpass respekt for sitt hjemmepublikum at de ikke vil legge seg ned her. Minst 3 mål burde vi få se her.

500 prosent

Spilltips: Over 3.0 mål – 1.80 (Pinnacle) 6/10 units


 

Inter v PSV – tirsdag 21:00

Inter er avhengige av å få et bedre resultat enn Tottenham for å gå videre. I og med at Tottenham gjester Barcelona kan Inter gå til denne kampen vel vitende om at seier her kan sende de videre fra gruppespillet. Har noen skadeproblemer på midtbanen der Nainggolan er ute, og Vecino er usikker.

PSV kjører over all motstand i Eredivise, men i Champions League har de ikke fått det til. Står med ett fattig poeng og har ikke mye mer enn æren å spille for her i kveld. Kan stille sitt beste mannskap som i hjemlig liga scorer 3.53 mål i snitt hver kamp.

Inter har gode forutsetninger for å vinne denne kampen, men PSV er fullt i stand til å skape problemer på veien. PSV har scoret i de fire siste kampene sine i Champions League, og jeg tror de finner veien til nettmaskene i denne kampen også.

Spilltips: Begge lag skårer – 1.80 (bwin) 6/10 units


 

Ajax v Bayern München – onsdag 21:00

Ren gruppefinale dette. Bayern topper gruppa to poeng foran Ajax og vinner dermed gruppa med uavgjort eller seier her.

I hjemlig serie er Ajax suverene. Står med 13 seire, en uavgjort et tap mot et like suverent PSV. På hjemmebane scorer de i snitt 3.43 mål og slipper inn 0.29 mål. I Champions League har de slått AEK Athen to ganger, slått Benfica hjemme og spilt uavgjort borte og spilt 1-1 borte mot dagens motstander. Onana og van de Beek måtte ut med skade i helgen og blir nok ikke klar til denne, det samme med Veltman og Ziyech.

Det har lugget litt for Bayern denne sesongen, men står med 7-2-1 på sine 10 siste kamper. James Rodriguez og Tolisso går glipp av denne kampen. Arjen Robben står også i fare for å gjøre det.

På sine 11 siste hjemmekamper har Ajax scoret minst 2 mål 10 ganger. I dette oppgjøret skal de nok også klare å finne veien til nettmaskene selv om motstanden er betydelig bedre. Det har blitt over 2.5 mål og begge lagene har skåret i 5/6 siste borte for Bayern, og den trenden tror jeg fortsetter i denne meget spennende kampen.

Spilltips: Over 2.5 og begge lag skårer – 1.83 (Norgesspill) 6/10 units


 

Shakthar Donetsk v Lyon – onsdag 21:00

Lyon imponerte stort hjemme mot Manchester City forrige runde, og er ubeseiret så langt i Champions League. Til tross for dette er de ikke videre til neste runde da de 5 siste kampene har endt uavgjort. Tapte 0-2 hjemme i ligaen for Rennes for en uke siden og spilte ikke i helgen da kampen mot Toulouse ble utsatt. Noe usikkerhet rundt en del spillere til denne kampen.

Med 3-2 seier borte mot Hoffenheim i forrige runde lever håpet for avansement for Shakthar. Med seier i denne kampen går de videre på bekostning av Lyon. Ett tap på 18 kamper i hjemlig serie denne sesongen. Fernando er usikker til denne kampen, men bortsett fra det så kan Shakthar stille sitt sterkeste lag her.

Må prøve et lite spill her basert på lagenes resultater i CL denne sesongen. Lyon har scoret minst to mål i alle gruppespillskampene sine. Imponerende med tanke på motstanden i denne gruppa. Shakhtar på sine side har sluppet inn minst to mål i alle sine kamper i CL denne sesongen. Et lite langskudd blir dette innsatsmessig.

Spilltips: Lyon over 1.5 mål – 2.13 (Pinnacle) 4/10 units


Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net