Oddstips til Premier League – Runde 17

Vi er halvveis inn desember og vi nærmer oss det hektiske juleprogrammet som starter neste helg. Storlagene har allerede spilt fire kamper i Desember takket være Premier League og Champions League/Europa League og det er nå man får se hvem som har best stall av toppklubbene og kommer seg best igjennom juleprogrammet. Her er mine tips til Premier League-runden.

Skrevet av Anders Lilletvedt

500 prosent

Crystal Palace v Leicester – Lørdag 16:00

Leicester gikk på to blytunge tap mot Crystal Palace sist sesong, hvor de tapte 5-0 og 3-0, men det er lite som tilsier at vi skal se et lignende resultat slik Crystal Palace har fremstått denne sesongen. Jamie Vardy har mistet de to siste ligakampene med skade, men har vært tilbake i full trening denne uken og det er gode muligheter for at han får en del minutter i denne kampen.

Crystal Palace har vært en av sesongens største skuffelser og ligger på en 16. plass, kun tre poeng ned til tabelljumbo Fulham. Man hadde store forventninger til Wilfried Zaha før sesongen, men han har underprestert noe voldsomt, samtidig som han har hatt elendige medspillere rundt seg. Sistnevnte var svært delaktig i begge seirene mot Leicester i fjor og scoret i begge kampene. Dersom Crystal Palace skal få med seg et godt resultat mot Leicester så tror jeg samme mann blir hovedarkitekten for hjemmelaget.

Leicester har startet sesongen ganske friskt og ligger på en 9. plass, men er kun fire poeng bak Manchester United på 6. plass. Det er svært viktig for Leicester å ha Jamie Vardy tilbake, som står for det meste Leicester skaper offensivt sammen med James Maddison, men de må mest sannsynlig klare seg uten Harry Maguire i de bakre rekker i denne kampen også. Han er med i troppen til Selhurst Park, men er forventet å starte på benk. Kun Southampton (35) har sluppet inn flere mål enn Leicester (32) på bortebane i Premier League i 2018.

Crystal Palace var klart best da lagene møttes i fjor, men de holder et mye svakere nivå denne sesongen. Leicester har sett betydelig sterkere ut denne sesongen og de bør klare å score mot et svakt Palace-lag, spesielt hvis Jamie Vardy spiller fra start. Jeg tror begge lag scorer i denne kampen.

Spilltips: Begge lag til å score – 2.00 (NorgesSpill)

velkomstbonus 100 600 rød

Wolves v Bournemouth – Lørdag 16:00

Nummer 8. og 10. på tabellen møtes for første gang i Premier League og kun ett poeng skiller lagene før runden. Begge lagene hadde en fantastisk god start på sesongen og overrasket mange, men en blytung November-måned satt begge lagene tilbake med elendige resultater og skapte en liten luke opp til topp-5.

Nyopprykkede Wolves startet sesongen meget sterkt, men fra slutten av Oktober til slutten av November kom det en del stygge resultater og de gikk seks kamper uten å vinne (0-1-5). Siden dette har de nå vunnet to tøffe kamper på rad og ser mer ut som det laget vi så i starten av sesongen. Spiller mange jevne kamper og begge lag har scoret i fire av deres fem siste kamper.

Bournemouth har vært igjennom mye det samme som Wolves og har nå tapt fem av deres seks siste kamper, selv om de hadde fortjent å få med seg litt mer poeng etter flere gode prestasjoner. Callum Wilson, Joshua King og Ryan Fraser herjer offensivt for Bournemouth som har scoret 25 mål så langt denne sesongen, men de sliter enormt defensivt og har sluppet inn 26 mål på 16 kamper. Begge lag har scoret i seks av deres syv siste kamper. Fem av disse kampene har endt 2-1 til ett av lagene.

Mange gode offensive spillere på begge lag, men de har begge sine svakheter defensivt. Vanskelig å spå et utfall i denne kampen, men jeg tror begge lag vil score.

Spilltips: Begge lag til å score – 1.80 (NorgesSpill)

 

Southampton v Arsenal – Søndag 14:30

Southampton på nest siste plass tar imot femteplasserte Arsenal til St. Mary´s Stadium. Det endte 3-2 til Arsenal og 1-1 da disse lagene møttes i fjor og Southampton har vist seg å være en vanskelig motstander for Arsenal.

Southampton har ikke vunnet en eneste kamp i ligaen siden 1. September mot Crystal Palace og trenger sårt poeng om de ikke skal ligge i nedrykks-gjørmen resten av sesongen. Kjøpte spillere for over 500 millioner før sesong, men alt har virkelig sett ut som en fiasko for Southampton denne sesongen. Kun Huddersfield (10) har scoret færre mål enn Southampton (13) og Southampton har sluppet inn nest mest mål denne sesongen (30), kun slått av Fulham med (40!).

Arsenal kommer nettopp fra 1-0 seier mot Qarabag på torsdag, i en kamp hvor Unai Emery stilte med nesten hele B-laget som han har til vane å gjøre i Europa League. Derfor vil resten av gutta være uthvilte og klare til kamp, i motsetning til flere av de andre topplagene som stilte med flere av deres beste spillere i Champions League/Europa League. Arsenal er nå ubeseiret i løpet av deres 22 siste kamper og jeg tviler på at et svakt Southampton vil klare å gjøre noe med det.

Jeg tror de offensive spillerne til Arsenal vil terrorisere dette svake Southampton-laget. Unai Emery hvilte sine beste spillere i Europa League og har alle sine beste spillere tilgjengelig til denne kampen.

Spilltips: Arsenal -0.5 (Europeisk) – 1.95 (NorgesSpill)

 

 

 

 

 

Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net