Oddstips: Runde 18 i Premier League

Premier League runde 18 står for tur. Vi nærmer oss jul og kampene kommer tett som hagel over de neste ukene. Uavhengig av resultater, kommer denne runden til å bli husket for returen av Ole Gunnar Solskjær i Premier League, som manager for en av de største klubbene i verden.

Skrevet av Andreas Svendsen

500 prosent
Få 500% bonus på ditt første innskudd hos Norgesspill

Wolverhampton Wanderers v Liverpool – Fredag 21.00

Runden sparkes i gang allerede på fredag kveld når Wolverhampton tar i mot ligaleder Liverpool på Molineux Stadium. Rúben Neves starter høyst sannsynlig sentralt for hjemmelaget sammen med Moutinho.  Neves har snittet 2,4 taklinger per kamp i PL denne sesongen. Bare 3/16 kamper har portugiseren hatt under to taklinger i løpet av en kamp, mens 9/16 har endt under 2,5. Neves kommer til å få det travelt i kveld, og dagens motstand skal vanligvis trekke opp dette snittet. En av Liverpools beste spillere forrige uke mot Manchester United var Fabinho. Det er veldig usikkert om han starter, men om han gjør, så er sjansene gode for at han pådrar seg et gult kort. Fikk 10 gule forrige sesong i Monaco på 39 kamper. Har plukket opp tre gule i PL allerede på bare 565 minutters spilletid.

Spilltips: Fabinho får kort – 5.00 (Leovegas) 2/10 units

Rúben Neves over 1,5 taklinger – 1,46 (Coolbet ”lag ditt eget spill”) 7/10 units

Rúben Neves over 2,5 taklinger – 2,34 (Coolbet ”lag ditt eget spill”) 3/10 units


velkomst 100 prosent 2000 kr.png
Åpne konto hos LeoVegas i dag og få valget mellom tre fine bonuser!

Arsenal v Burnley – Lørdag 13.30

Arsenal har mange forsvarspillere ute med skade, noe som gjør at en rusten Koscielny mest sannsynlig starter som midtstopper for hjemmelaget. Koscielny er ikke en god duell spiller og i kombinasjon med Xhaka, blir det ikke akkurat tettere bakover. Forrige runde kom Southampton til mange store sjanser fra innlegg og dødball situasjoner, noe som resulterte i to mål på hodet fra Ings. Burnley er et gode på dødballer og kommer til å prøve å straffe Arsenals svake duellspillere på midtstopperplass. Vokes og/ eller Wood starter trolig på topp for Burnley og har scoret tilsammen 11 mål på hodet på 160 kamper.

Lichteinsteiner står denne sesongen med to gule på tre landskamper og tre gule på 769 minutters spilletid i PL og El for Arsenal. Vandrende gult kort, selv mot antatt svakere lag.

Spilltips: Stephan Lichteinsteiner får kort – 6.00 (Leovegas) 2/10 units

Sam Vokes scorer på hodet – 16.00 (Norgesspill) 1.5/10 units

Chris Wood scorer på hodet – 15.00 (Norgesspill) 1/10 units


 

Chelsea v Leicester – Lørdag 16.00

Chelsea gikk på et overraskende tap mot Wolves for tre runder siden, men er tilbake på vinnersporet nå etter seier mot Manchester city og Brighton de to forrige rundene.

Bortelaget sliter mer om dagen, og står bare med fire poeng siste fem kamper.

Selv om prøver vi oss på målgivende fra Albrighton denne runden også. Om Leicester får med seg noen poeng fra dette oppgjøre, er det ikke utenkelig at Albrighton står oppført med en målgivende pasning.

Kanté snittet 3,7 taklinger per kamp i PL forrige sesong. Denne sesongen er snittet bare 1,7 etter at Jorginho har overtatt ankerollen. Leicester kommer til å satse på kontringer, og ingen er bedre på å stoppe overganger i mot enn nettopp Kanté. Opp mot gamleklubben, og kommer ikke til å være redd for å hive inn en takling for å stoppe sine gamle lagkamerater fra en scoringssjanse. 2,57 i odds på over 1,5 taklinger er godt betalt på noe jeg anser som en god flipp.

Spilltips: Albrighton-assist – 15.00 (Leovegas) 2/15 units

Kanté over 1,5 taklinger – 2,57 (Coolbet ”lag ditt eget spill”) 5/10 units


 

Manchester City v Crystal Palace (Lørdag 16:00)

Manchester City har ledet til pause og vunnet fulltid i 7 av de siste 9 kampene. På hjemmebane har ni av de siste 10 kampene til Manchester City endt over 2,5 mål. Om hjemmelaget leder til pause her, er mye gjort, og den sjansen er stor.

Tomkins skal få kjørt seg i dette oppgjøret mot kvikke bein og raske overganger. Unibet og Bet365 ligger lavt på 3 tallet på at han skal få kort. Betfair henger ikke med og tilbyr hele 5,5.

Spilltips: Man City HT/FT + over 2.5 mål – 1,83 (Norgesspill) 8/10 units

Tomkins kort – 5,5 (Betfair) 4/10 units


 

Cardiff v Manchester United (Lørdag 18:30)

Ole Gunnar Solskjær sin første kamp som manager for Manchester United blir borte mot Cardiff. Bortelaget har slitt både defensivt og offensivt denne sesongen, og det er lite trolig at Solskjær får gjort noe med dette på de få dagene han har hatt til rådighet. Det som er sikkert er at det forventes offensiv fotball fra nordmannen. Manchester United sine siste syv bortekamper har endt med over 2,5 mål, så mulighetene for en underholdende kamp med mange mål skal virkelig være tilstede her.

Spilltips: Over 2.5 mål – 1,84 (Pinnacle) 6/10 units


 

 

Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net