Oddstips til helgens kamper

Skrevet av Mats Indset

Sassuolo v Atalanta – lørdag 15:00

Sassuolo har bare tapt to av sine 11 siste kamper, men spiller mye uavgjort. Ligger på 11. plass med like mange poeng som dagens motstander. Kun 3 poeng opp til Milan på 6. plass.

Atalanta var så nære å påføre Juventus sesongens første tap i serien, men Cristiano Ronaldo sikret ett poeng for Juventus etter å ha blitt byttet inn. Atalanta er dog i god form med 6 seiere på sine 10 siste kamper.

velkomstbonus 100 600 rød

Sassuolo har BTTS i 4/5 siste kamper og 8/10 siste på hjemmebane. Atalanta er glad i målrike kamper, særlig på bortebane. Her snitter laget 2 mål for 2 mål i mot på de 9 kampene de har spilt. 4/5 siste for Atalanta har også endt med BTTS, i tillegg har de 5 strake bortekamper med BTTS. Ganske sikker på at den rekken fortsetter her.

 

Spilltips: Begge lag skårer – 1.62 (Norgesspill) 8/10 units


 

Fulham v Huddersfield – lørdag 16:00

En utrolig viktig kamp for de to lagene som per nå okkuperer de to nederste plassene på tabellen. Fulham har skrapet sammen 11 poeng så langt denne sesongen, Huddersfield 10. Managerbyttet har så langt ikke slått til for Fulham selv om det er en liten bedring i resultatene. De to siste kampene har endt med uavgjort, men Fulham har vunnet bare én av de siste 14 kampene. Huddersfield hadde noen gode resultater i november, men har nå tapt alle 6 kampene de har spilt i desember. 1-2-6 er statistikken på bortebane i år.

Fulham har mange gode spillere, og var nære å ta seieren mot Wolverhampton på Boxing Day. Denne kampen tror jeg de tar. Det blir nok tett og målfattig når begge lag burde vinne denne for å ha noe håp om å overleve i Premier League. 1-0?

Spilltips: Fulham – 2.11 (NordicBet) 5/10 units


 

Manchester United v Bournemouth – søndag 17:30

Unitedspillerne har nå fått kastet lenkene Mourinho holdt dem fast i med jernhånd og nå ser det ut til at de endelig nyter å spille fotball igjen. Man tar større risiko offensivt enn tidligere og spesielt Paul Pogba har våknet til live og har storspilt de to siste kampene. Har møtt svak motstand så det er vanskelig å vurdere i hvor stor grad man skal vektlegge seierene mot Cardiff og Huddersfield. Ser ikke helt patent ut bakover enda.

Etter en meget god start på sesongen har det nå gått veldig trått for Bournemouth. Siden kalenderen bikket over til november har laget spilt 10 kamper, og de har kun vunnet to av dem. Fikk bank av Tottenham på Boxing Day. Tett kampprogram for en tynn tropp, og skadeproblemer gir nok noen grå hår i sveisen til Eddie Howe før denne kampen.

Det blir scoret mye mål i kampene til United denne sesongen. De 7 siste kampene har gått over 2.5 mål. 6/7 siste borte i Premier League har gått over 2.5 for Bournemouth sin del. Et Unitedlag som skal gå ut og angripe og som samtidig ikke er helt stabile bakover gjør at jeg må spille over i denne kampen.

Spilltips: Over 3 mål (Asian) – 1.85 (Pinnacle) 6/10 units


Forfatter: FF

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net