Oddstips til helgens Premier League-kamper

Skrevet av Mats Indset

To uker siden forrige runde i Premier League. Noen lag har spilt FA-cup, noen lag har spilt europacup og noen lag har ikke spilt tellende kamper i det hele tatt. Mye å ta hensyn til i kampene denne runden, men synes det er mye som frister på spillfronten. Hovedretten denne runden er selvfølgelig Manchester United – Liverpool på søndag.

West Ham v Fulham – Fredag 20:45

West Ham har ikke hatt det enkelt i det siste. 5 kamper uten seier siden 1-0 hjemme mot Arsenal 12. januar. Er dog sterke hjemme og har bare ett tap på sine siste 7 her. Fortsatt en del spillere ute med skade, men kan stille med Arnautovic, Anderson og Snodgrass offensivt.

chillelongs.png

Ranieri har ikke fått orden på Fulham, og nå brenner det på dass med 8 poeng opp til trygg plass. Har tatt spinkle to poeng på bortebane denne sesongen. Nysigneringene i januar, Markovic og Nordtveit, skremmer nok ingen av nedrykkskandidatene.

West Ham er gode hjemme, og har gode offensive spillere. Tror de vinner denne og at de minst skårer to mål på et Fulham som i snitt slipper inn 2.46 mål hver kamp på bortebane.

Spilltips: West Ham over 1.5 mål – 1.74 (ComeOn) 6/10 units.


 

Burnley v Tottenham – Lørdag 13:30

Det så mørkt ut en stund for Burnley, men står med kun ett tap på sine siste 9 kamper i alle turneringer (5-3-1). Det er bare 3 poeng ned til nedrykk så de har ikke råd til en formdupp i kampene som kommer. Lennon, Walters og Defour ute til denne kampen.

Tottenham var knallgode mot Dortmund i Champions League og har fylt på selvtillitskontoen etter 3-0 seieren. Ligger bare 5 poeng bak Manchester City og Liverpool, og det skal ikke mye til før de er helt oppe i ryggen på dem. Har spilt fire hjemmekamper på rad nå, og vunnet alle. Før det spilte de to bortekamper i FA- og Ligacup og tapte begge. Harry Kane har vært ute en stund, men kan fort være tilbake på benken nå. Alli og Janssen er ute, Dier og Davies usikre.

Denne tror jeg Tottenham tar. Et lag som imponerer til tross for skadeproblemer. Heung-Min Son har vært fantastisk og om Kane er tilbake i kamptroppen vil det være et kjempeløft for laget. Skal ikke undervurdere Burnley, men denne skal Tottenham ta.

Spilltips: Tottenham – 1.71 (ComeOn) 6/10 units.


Newcastle v Huddersfield – Lørdag 16:00

Newcastle var SÅ nære en imponerende seier mot Wolverhamption sist, men et kontroversielt mål av Bony 5 minutter på overtid hindret dette. Må reise seg til denne kampen for her burde man ta 3 viktige poeng i kampen for å overleve. Ikke vært spesielt gode på hjemmebane i år med statistikken 4-1-8. Elliot og Shelvey usikre til denne kampen.

Huddersfield kan da ikke klare å berge plassen nå? Med 14 poeng opp til trygg plass skal det mer enn et vanlig mirakel til for at de berger plassen. 25. november var sist gang de fikk smake på 3 poeng. Siden den gang har de tatt ett (!) poeng.

Få 100% innskuddsbonus opptil hele 5000 kroner!

Håpet svinner for Huddersfield, mens Newcastle fortsatt har gode muligheter til å holde seg i Premier League. Den faktoren tror jeg blir veldig avgjørende i denne kampen, selv om jeg ikke forventer noen overkjøring fra hjemmelagets side. Tipper en målfattig og jevn kamp, der Newcastle til slutt stikker av med seieren.

Spilltips: Newcastle – 1.87 (ComeOn) 5/10 units.

Langskudd: Resultat: 1-0 – 4.85 (ComeOn) 1/10 units.


 

Manchester United v Liverpool – Søndag 15:05

På søndag er det bare å benke seg foran TV-skjermen for å følge et oppgjør man ser frem til hele sesongen. Manchester United kjemper for å beholde 4. plassen, mens Liverpool tar tilbake serieledelsen med poeng i denne kampen. Glimrende forutsetninger for en spennende kamp!

Manchester United under Solskjærs ledelse fikk for første gang kjenne på et nederlag da PSG gjestet Old Trafford. Det ble etter kampen stilt spørsmål ved Solskjærs evne til å omstille seg taktisk i løpet av kamper mot topp motstand. Reiste seg mesterlig mot Chelsea i FA-cupen, og tok sin første seier på Stamford Bridge siden 2012. Valencia, Darmian og Rojo mister denne kampen, og det hviskes at Lingard eller Martial kan være tilbake allerede her etter å ha blitt skadet PSG. Tror nok ikke det er særlig sannsynlig og vi vil nok få se det samme laget som spilte mot Chelsea. Hvem som spiller sammen med Lindelöf i midtforsvaret det største usikkerhetsmomentet. Smalling var god mot Chelsea, mens Bailly har farten som kan være god å ha mot Mané og Salah.

Liverpool spilte 0-0 mot Bayern München i midtuka. Kunne fort ha vunnet denne kampen, men ble alt for upresise da de nærmet seg målet. Har gitt fra seg luken de hadde ned til Manchester City og ligger bak på målforskjell i øyeblikket. Har dog én kamp mindre spilt og etter denne kampen kan de igjen ligge på topp. Står med 3-2-2 på sine siste kamper i Premier League. Med Gomez og Lovren på skadelisten måtte Fabinho spille midtstopper i Champions League da van Dijk var suspendert. Han er tilbake nå og Fabinho flyttes nok opp på midten sammen med Milner og Wijnaldum. Liverpool har ikke vunnet på Old Trafford siden 2014.

Manchester United har skåret minst 2 mål i 10/13 kamper under Solskjær. Kommer ikke til å legge seg bakpå mot Liverpool, her vil de nok forsøke å kjøre på fra start. Og selv med en noe svekket offensiv synes jeg at det skal veldig mye til at United ikke skårer. Synes oddsen på over 1.5 mål for United er fristende, men lar den ligge. Liverpool har skåret i alle bortekampene sine denne sesongen. Derfor tror jeg at begge lag skårer og at ingen av lagene er fornøyde med uavgjort og da tror jeg vi kan se både 3 og 4 mål i denne kampen.

Spilltips: Begge lag skårer og over 2.5 mål – 2.05 (ComeOn) 5/10 units.

Som nevnt har Liverpool skåret i alle sine bortekamper denne sesongen. Sadio Mané har vist glimrende form den siste tiden. Han har skåret i 4/5 siste kamper. Prøver et lite spill på at han overlister De Gea.

Spilltips: Sadio Mané skårer – 3.00 (ComeOn) 3/10 units

I denne kampen synes jeg at det finnes en god del spillere på Manchester United som er kapable til å pådra seg kort om kampen blir intens nok. Matic, Herrera, Shaw og Young de første som dukker opp. Tar et spill på at Manchester United får flest kort og at spillet går inn om lagene får like mange kort.

Spilltips: Manchester United +0.5 antall kort i kampen – 1.55 (ComeOn) 6/10 units.

Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net