Oddstips til Champions League

Man Utd – Barcelona

Man Utd har vært gode på hjemmebane i år. Kun tre tap i alle turneringer. Disse kom mot PSG, Juventus og Tottenham. De møter et Barcelona-lag i god form som på sine to siste bortekamper i ligaen har scoret 8 og sluppet inn 5 mål. I ligaen har de gått over i 9/15 bortekamper. På 15 hjemmekamper i år ha United hatt over 2.5 mål i 12 av disse. De har gått over 2.5 mål i flest kamper av alle lag.

cl-200-kr-ns.png

Her ser vi for oss mål, og muligens fra begge lag. En kamp hvor Messi, Suarez og Coutinho bør komme til mange sjanser mot et dårlig United-forsvar og en De Gea som ikke virker å være på sitt vanlige nivå denne sesongen. Både Suarez og Coutinho har scoret på Old Trafford for Liverpool de siste årene.

OddstipsOver 2.5 mål @ 1.80 hos Norgesspill


Ajax – Juventus

Ajax har imponert i CL i år. De har vunnet nesten alle hjemmekampene sine i ligaen, og slo ut Real Madrid i forrige runde. Her møter de dog et mye mer solid lag i Juventus. De slo Atletico Madrid 3-0 i forrige kamp, og vil prøve å vinne denne kampen for å få et så godt resultat som mulig før returoppgjøret.

Juventus er uten Chiellini, Emre Can og muligens et par til, men Ronaldo skal sannsynligvis være tilbake her. Ajax må greie seg uten viktige Mazaraoui.

velkomstbonus 100 600 rød.png

Ajax imponerte borte mot Real Madrid, men her tror vi det blir for tøft for nederlenderne. Juventus bør vinne her.

Oddstips – Juventus til å vinne @ 2.50 hos Norgesspill


 

Reklamer

Forfatter: FF

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net