Oddstips til CL og Ligue 1

Vi nærmer oss slutten på sesongen, og om et par uker er klubbfotballen over for de fleste ligaene. Frem til har vi dog mye å glede oss til, og i kveld får vi to kamper i Champions League og Ligue 1 som byr på spennende oddsobjekter. Her er våre tips:

 

Montpellier – Paris SG (19:00)

PSG har allerede vunnet ligaen, som forventet, og er ute av Champions League. Det har vært litt dårlig stemning rundt laget i noen uker og de har gått på noen dårlige resultater. Blant annet tapte de cupfinalen mot Rennes på straffer i helgen. Mbappe er ute til kampen med karantene, mens Thiago Silva, Meunier, Kehrer og Rabiot er utilgjengelige. De skal dog ha nok av gode spillere til å erstatte disse.

500 ekstra ny kunde.png

Montpellier ligger et stykke bak kvalifisering til Europa League, og har kun vunnet tre av deres 9 sistye hjemmekamper i ligaen. De er også uten deres toppscorer og assist-konge Andy Delort samt viktige høyrebacken Ruben Aguilar.

Som en følge av den dårlige formen og at ligaen allerede er vunnet så er oddsen på PSG overraskende høy. Derfor mener vi at verdien ligger på hovedstadslaget.

 

Oddstips – PSG til å vinne @ 1.87 hos Bethard


Tottenham – Ajax (20:45)

To lag svært få forventet skulle komme helt til semifinalene i Champions League. Dette er første gang Tottenham er i en CL-semifinale, og her vil begge lag trolig kjenne på nervene til tross for at Ajax har vunnet den europeiske cupen fire ganger fra tidligere generasjoner.

Spurs ligger godt an til å kapre tredjeplassen i Premier League, og har nok mest fokus på disse to kampene i CL. De har nettopp flyttet inn på ny flott stadion hvor de har fått en fin start med blant annet seier mot Man City i kvartfinalen.

Ajax vil være storfornøyd med et uavgjort-resultat her, og gjerne med et bortemål eller to. De har vært overraskende gode på bortebane i Champions League i år. 0-0 borte mot Dynamo Kiev, 1-1 borte mot Bayern Munchen, 1-1 borte mot Benfica, 0-2 borte mot AEK Athen, og ikke minst to ekstremt imponerende seiere borte mot Real Madrid (1-4) og Juventus (1-2).

Her har vi troen på et godt utgangspunkt for Ajax, og spiller de med handikap hos Bethard

Oddstips – Ajax +0.5 (Asian Handicap) @ 1.70 hos BetHard


Forfatter: fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net